Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu www.fashionbuy.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din www.fashionbuy.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (office@fashionbuy.ro ) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat , returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: FASHIONBUY – SC DIAL BUSINESS TRADING SRL, Strada Vulturilor, Nr.31, Sect.3, Bucuresti

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

www.fashionbuy.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur .(link formular)

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur 
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala –ambalat/protejat corespunzator
3. In colet adaugati – formularul de retur si copia dupa factura;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre :FASHIONBUY –SC DIAL BUSINESS TRADING SRL, Strada :Vulturilor Nr.31 Sect.3 Bucuresti
5. Returnarea produselor se face numai prin firma de curierat.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!


Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
- Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
- Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.

Prin urmare:
Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*
* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.