1. Dreptul de autor a DIAL BUSINESS TRADING SRL asupra informatiilor publicate pe site
2. Produsele si serviciile oferite de DIAL BUSINESS TRADING SRL pe site-ul www.fashionbuy.ro, politica de preturi
3. Plata produselor
4. Livrarea produselor
5. Garantia produselor
6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.fashionbuy.ro
8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
10. Politica de confidentialitate
11. Dispozitii finale.

Site-ul www.fashionbuy.ro, numit in continuare www.fashionbuy.ro, este proprietatea DIAL BUSINESS TRADING SRL, inregistrata in Bucuresti Str. Amiral Murgescu, Nr.21 Sect.2 .

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. DIAL BUSINESS TRADING SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii"

DIAL BUSINESS TRADING SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.fashionbuy.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei DIAL BUSINESS TRADING SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre www.fashionbuy.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru DIAL BUSINESS TRADING SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

 

1. Dreptul de autor a DIAL BUSINESS TRADING SRL asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.fashionbuy.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DIAL BUSINESS TRADING SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul DIAL BUSINESS TRADING SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.fashionbuy.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

 

2. Produsele si serviciile oferite de DIAL BUSINESS TRADING SRL pe site-ul www.fashionbuy.ro, politica de preturi

DIAL BUSINESS TRADING SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.fashionbuy.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:
1. Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.
2. De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite,stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie DIAL BUSINESS TRADING SRL nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va fi returnata in termeni legali.

DIAL BUSINESS TRADING SRL si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

 

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.fashionbuy.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre DIAL BUSINESS TRADING SRL la adresa de e-mail office@fashionbuy.ro . In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul DIAL BUSINESS TRADING SRL. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul www.fashionbuy.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre EuPlatesc.ro in numele DIAL BUSINESS TRADING SRL.
DIAL BUSINESS TRADING SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Prin card de credit emis de Alpha Bank
“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.
Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 
 

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. DIAL BUSINESS TRADING SRL isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Livrarea produselor se face prin firma de curierat Urgent Cargus .

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

DIAL BUSINESS TRADING SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de DIAL BUSINESS TRADING SRL care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de DIAL BUSINESS TRADING SRL fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de DIAL BUSINESS TRADING SRL de la acest client.

 

5. Garantia produselor

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Toate produsele comercializate de www.fashionbuy.ro beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Prezenta garantie nu afecteaza drepturile consumatorilor oferite de legislatia in vigoare (Legea 449/2003).

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Pentru a asigura o experienta excelenta de folosinta va recomandam cele de mai jos, tinand cont de faptul ca durata medie de utilizare a produselor este de circa 6 luni calendaristice cu conditia purtarii alternative a articolelor de imbracaminte, incaltaminte si/sau accesorii.

RECOMANDARI GENERALE DE INGRIJIRE SI UTILIZARE A INCALTAMINTEI
- Dupa fiecare purtare, incaltamintea trebuie curatata de praf si asezata pe sanuri potrivite ca marime si forma;
- Este interzisa spalarea pantofilor in masina de spalat;
- Se recomanda depozitarea in locuri curate, ferite de umezeala sau surse de caldura;
- Inainte de aplicarea oricarui produs pentru intretinere, luciu sau crema este necesara curatarea si uscarea incaltamintei;
- Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mari durata de utilizare, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de încălţăminte într-o saptamana;
- Incaltamintea trebuie ferita de lovituri directe si de agatarea sau calcarea in obiecte ascutite, smoala, bitum sau alte materiale ce pot conduce la distrugerea talpii;
- Pantofii cu toc inalt sau talpa inalta nu sunt recomandati pentru conducerea autovehicolelor.

INSTRUCTIUNI DE CURATARE SI INTRETINERE A INCALTAMINTEI DIN PIELE NATURALA
- Incaltamintea cu fete netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale umeda . Se recomanda evitarea periei si a substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;
- Incaltamintea cu fete din piele velurata sau nabuc se curata cu o perie speciala pentru aceste tipuri de piele. A nu se folosi apa deoarece poate pata fata materialului. Petele de ulei sau grasimi se pot indeparta doar cu solutii speciale, recomandate acestor tipuri de piele;
- Incaltamintea cu fete de lac sau metalizate se curata de praf cu o carpa moale, fiind interzisa folosirea substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;
- Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu perie de haine uscata.

Modalităţi de asigurare a garanţiei:
- Repararea produsului;
- Înlocuirea produsului - dacă acesta nu poate fi reparat;
- Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;
- Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula
- uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;
- decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);
- defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;
- interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;
- deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;
- intretinere defectuoasa.
*In cazul ceasurilor, pentru orice problema legata de mecanism, este necesar a se consulta garantia internationala ce este livrata impreuna cu produsul achizitionat.

O lista completa a celor mai apropiate centre de asistenta se regaseste pe certificatul de garantie.

Garantia ceasurilor este valabila 24 de luni de la data achizitiei in baza certificatului de garantie si a facturii fiscale.

 

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu www.fashionbuy.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din www.fashionbuy.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic la numarul 0770.887.417 sau pe email (office@fashionbuy.ro ) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat , returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Adresa retur: FASHIONBUY – SC DIAL BUSINESS TRADING SRL, Strada Vulturilor, Nr.31, Sect.3, Bucuresti

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

www.fashionbuy.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur .(link formular)

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur 
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala –ambalat/protejat corespunzator
3. In colet adaugati – formularul de retur si copia dupa factura;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre :FASHIONBUY –SC DIAL BUSINESS TRADING SRL, Strada :Vulturilor Nr.31 Sect.3 Bucuresti
5. Returnarea produselor se face numai prin firma de curierat.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client!


Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:
- Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
- Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.

Prin urmare:
Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*
* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.

 

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul www.fashionbuy.ro

Utilizatorii care acceseaza site-ul www.fashionbuy.ro pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. DIAL BUSINESS TRADING SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

DIAL BUSINESS TRADING SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii DIAL BUSINESS TRADING SRL si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@fashionbuy.ro

 

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul www.fashionbuy.ro este gazduit de serverele unei terte firme. DIAL BUSINESS TRADING SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. DIAL BUSINESS TRADING SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.fashionbuy.ro. DIAL BUSINESS TRADING SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.fashionbuy.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului www.fashionbuy.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. DIAL BUSINESS TRADING SRL detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului Www.fashionbuy.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective.
Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Www.fashionbuy.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, DIAL BUSINESS TRADING SRL nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

DIAL BUSINESS TRADING SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca DIAL BUSINESS TRADING SRL are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

 

10. Poilitica de confidentialitate

DIAL BUSINESS TRADING SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre DIAL BUSINESS TRADING SRL pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre DIAL BUSINESS TRADING SRL nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va da, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@fashionbuy.ro .

DIAL BUSINESS TRADING SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul www.fashionbuy.ro sunt transmise pe cale electronica, DIAL BUSINESS TRADING SRL nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, DIAL BUSINESS TRADING SRL va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre DIAL BUSINESS TRADING SRL sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului DIAL BUSINESS TRADING SRL, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. DIAL BUSINESS TRADING SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

DIAL BUSINESS TRADING SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere DIAL BUSINESS TRADING SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere DIAL BUSINESS TRADING SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere DIAL BUSINESS TRADING SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere DIAL BUSINESS TRADING SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@fashionbuy.ro .

www.fashionbuy.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
DIAL BUSINESS TRADING SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. DIAL BUSINESS TRADING SRL nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de www.fashionbuy.ro in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor www.fashionbuy.ro, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre DIAL BUSINESS TRADING SRL a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.fashionbuy.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.fashionbuy.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

www.fashionbuy.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor.

Afla mai multe :

Este bine de stiut ca cookie-urile web ajuta site-urile sa va retina preferintele. Prin folosirea acestora, veti avea o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate interesului dvs.

Ce sunt cookie-urile?
Acestea sunt mici fragmente de date din browserul dvs. si elimina necesitatea de a va repeta de fiecare data cand reveniti pe un site web. De exemplu, acestea ajuta magazinul online sa retina produsele pe care le-ati asezat in cosul de cumparaturi.

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Cookieurile NU sunt virusi!
Acestea ne ofera feedback despre modul cum dvs. utilizati site-ul, astfel incat sa le putem face mai eficiente si mai accesibile pentru dvs.

Cookie-uri pentru inregistrare
Atunci cand va inregistrati Fashionbuy.ro, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Cand pot fi utilizate cooki-urile
Exemple:
Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului.
Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor - retinerea parolelor, preferintele de limba.
Masurarea, optimizare si caracteristicile de analytics - cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Cum puteti sa va asigurati ca navigati fara griji cu ajutorul cookie-urilor?
• Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
• Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.
• Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Cum puteti opri cookie-urile?
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri dificil de vizitat si folosit.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.

 

11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.fashionbuy.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.fashionbuy.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.